Akoestische plantenbakken

Planten brengen letterlijk lucht en leven in een ruimte. Je kunt ze zelfs gebruiken als afscheiding binnen een (kantoor)ruimte. En met een plantenbak op maat van Akovision zorgen ze bovendien voor een prettiger akoestiek. Samen met jou ontwerpen we een plantenbak die perfect past bij de sfeer die de ruimte moet uitstralen. Vervolgens bouwen we hem op van geluidsabsorberend pet. Met lasersnijden creëren we een mooie, functionele plantenbak.

Akoestische plantenbakken

Voordelen van een akoestische plantenbak

Met een akoestische plantenbak sla je twee vliegen in één klap. Niet alleen haal je een uniek designobject in huis – of in je kantoor. Maar je zorgt er ook voor dat de ruimte waarin de plantenbak staat een prettige plaats is om te verblijven. Mensen voelen zich immers fijner in een ruimte waarin ze omringd worden door groen, én in ruimtes waarin de akoestiek prettig is: zonder veel galm en met een hoge spraakverstaanbaarheid van je gesprekspartner. Voor allebei deze randvoorwaarden zorgt een akoestische plantenbak. 

Meer weten over akoestische plantenbakken?

Meer weten over akoestische plantenbakken?

Wil jij ook lucht en rust in de ruimte brengen met een akoestische plantenbak op maat? Neem contact op met Akovision en wij laten je zien én horen hoe een samenspel tussen techniek, design en akoestiek de beleving een ruimte aangenamer kunnen maken. 

Meer weten over akoestische plantenbakken?