Over ons

Vakmanschap en design

Creatief. Innovatief. En nét even wat anders. Dat is de manier waarop Akovision werkt. Vanuit de visie dat een ruimte prettig moet zijn om in te verblijven. Zowel visueel als akoestisch. Daarvoor ontwerpen en produceren we oplossingen, geheel in eigen beheer. Van woningen tot kantoren en van restaurants tot laboratoria: elke binnenruimte waar geluid een probleem is, voorzien wij van een unieke designoplossing.

Onze werkwijze

Onze werkwijze

Bij Akovision geloven we niet in uniforme oplossingen. In de eerste plaats omdat elke ruimte en elk gebouw zijn eigen sfeer en uitstraling heeft. Maar ook omdat ieder akoestisch probleem een unieke oorzaak heeft. Daarom leveren wij maatwerk. Want iedere situatie vraagt om een innovatieve oplossing die niet alleen effectief en technisch toepasbaar is, maar ook visueel past bij de sfeer van de ruimte. Onze werkwijze bestaat uit vier stappen.

Hoe doet Akovision dat?

Hoe doet Akovision dat?

Creatief
We zijn creatief in de oplossingen die we aanbieden. Het moet visueel aantrekkelijk zijn en realistisch uitvoerbaar.

Op maat
We maken oplossingen op maat. Voor iedere klant maken we een uniek product.

Oplossingsgericht
Door ons netwerk werken we heel oplossingsgericht. We zijn innovatief in het vinden van gepaste oplossingen.

Wat ons onderscheidt?

Wat ons onderscheidt?

Verrassend
Originaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. De klant nét dat beetje extra bieden is daar ook onderdeel van. Vanuit een verrassend oogpunt de vraag benaderen met soms een knipoog.

Persoonlijk
We vinden het belangrijk om je echt te leren kennen en goed te luisteren naar jouw wensen. We nemen daar echt de tijd voor.

No-nonsense
Helder en realistisch: we zeggen wat je krijgt, doen daar niet aan af. Je kan echt van ons op aan. We komen na wat we beloven.

Lars Twaalfhoven <br>Akoestisch adviseur

Lars Twaalfhoven
Akoestisch adviseur

Op een jonge leeftijd ben ik gaan drummen en ik ben altijd al een grote muziekfan geweest. Muziek brengt mensen bij elkaar en maakt gelukkig. Festivals bezoeken, radio luisteren, muziek opzoeken: het is een belangrijk deel van mijn leven. Tegelijkertijd is de stilte soms cruciaal. Bijvoorbeeld om je op kantoor goed te kunnen concentreren of om thuis te kunnen ontspannen. Beiden hebben ze direct te maken met goede akoestiek. Je geen zorgen maken of andere mensen last hebben van jouw muziek,  dat ene telefoontje waarvan je liever geen meeluisteraars hebt, of die ene deadline halen: een goede akoestiek kan net het verschil maken. Akovision helpt jou daarbij met unieke akoestische designoplossingen.

Ruud Hoogers <br>Akoestisch designer

Ruud Hoogers
Akoestisch designer

Creativiteit loopt als een rode draad door mijn leven. Al in mijn jeugd was ik altijd aan het tekenen, schilderen, vormgeven en ontwerpen voor mijn grote passie: carnavalswagens bouwen. Dit heeft mij leren denken in concepten: een verhaallijn, gekoppeld aan beleving en sfeer. Met ruim dertig jaar ervaring in het ontwerpen, creëren en realiseren van producten en concepten komen mijn kwaliteiten tot leven in akoestische oplossingen. Een prettige ruimte creëren met een ultieme beleving en sfeer, gekoppeld aan comfort: dat is de meerwaarde van de door ons ontwikkelde akoestische designproducten.

Eigen design- en ontwerpstudio

Eigen design- en ontwerpstudio

De akoestische designoplossingen van Akovision komen uit onze eigen ontwerp- en designstudio. Met een achtergrond in creatieve concepting en een passie voor innovatie zorgen wij er altijd voor dat een akoestische oplossing méér is dan alleen een oplossing voor je geluidsprobleem.

Wilt u meer over ons weten?
Kom direct in contact