Design en ontwerpstudio

De akoestische designoplossingen van Akovision komen uit onze eigen ontwerp- en designstudio. Met een achtergrond in creatieve concepting en een passie voor innovatie zorgen wij er altijd voor dat een akoestische oplossing méér is dan alleen een oplossing voor je geluidsprobleem.

Maatwerk akoestische oplossingen

Maatwerk akoestische oplossingen

Al onze oplossingen en producten beginnen vanuit een concept, dat we ontwikkelen op basis van de data uit de akoestische berekeningen én de designprincipes van de ruimte waarin het geluidsprobleem moet worden opgelost. Samen met jou of je binnenhuisarchitect ontwikkelen we een akoestische oplossing die oorstrelend is en een lust voor het oog.

Interieurarchitecten en designers

Interieurarchitecten en designers

Natuurlijk kun je ons inschakelen op het moment dat je al een geluidsprobleem hebt. Maar nog beter is het om te voorkomen dat akoestische problemen ontstaan. Ga je een huis of bedrijfspand bouwen of renoveren? Betrek Akovision dan bij het designproces van je interieurarchitect of designer. Door samen te werken creëren we een omgeving die zowel visueel als akoestisch perfect past bij het concept en de sfeer die jij voor ogen hebt. De akoestische oplossingen worden zo naadloos in het ontwerp ingepast en tillen de ruimte naar een hoger plan.

Ben je op zoek naar akoestisch advies?

Wil je weten wat Akovision kan doen om de akoestiek op jouw kantoor te verbeteren? Maak snel een afspraak voor een akoestische meting, zodat we jou kunnen voorzien van een advies op maat en een oplossing die een lust is voor het oog én oor.

Onze projecten