Advies op maat
voor de beste oplossing

Elke ruimte is uniek. En ook de akoestiek is overal verschillend. De geluidsproblemen in een kantoortuin zijn anders dan die in een restaurant. In een concertzaal worden weer andere eisen aan de akoestiek gesteld dan in een sporthal. Daarom begint goede akoestiek met een advies op maat. Akovision kan jou daarvan voorzien.  

Maatwerk is de standaard

Maatwerk is de standaard

Bij Akovision is maatwerk de standaard. Onze akoestische designoplossingen zijn uniek en worden speciaal voor jou ontworpen en vervaardigd. Om dat te kunnen doen, komen we altijd eerst bij jou langs voor een akoestische meting. Ook brengen we de sfeer en stijl van de ruimte in kaart. Aan de hand van jouw wensen krijg je een advies op maat en gaan we met je in gesprek over welke oplossing het beste bij jouw situatie past. Design en akoestiek gaan daarbij hand in hand. Het resultaat? Een verrassende oplossing, die het geluid verbetert en een lust is voor het oog.

Maatwerk is de standaard
Professionals

Professionals

Of je nu zelf een oplossing zoekt voor galm in je keuken, je op de zaak een rumoerige kantoortuin hebt, of als binnenhuisarchitect een nieuwe project ontwerpt dat ook op akoestisch vlak een prettige plaats moet zijn om te verblijven: Akovision voorziet je van het advies dat je nodig hebt. Wij werken samen met professionals op alle niveaus om ervoor te zorgen dat akoestiek de plaats krijgt die het verdient. 

Akoestische oplossingen voor jouw ruimte

 • Akoestische oplossingen voor kantoor

  Op kantoor wil jij je kunnen concentreren. Een telefoongesprek kunnen voeren, zonder dat je collega’s kunnen meeluisteren. Overleggen in een ruimte met een prettige sfeer. Goede akoestiek is daarbij onontbeerlijk. Akovision creëert innovatieve oplossingen op maat, die perfect passen in de sfeer, stijl en het ontwerp van jouw kantoor.

 • Akoestische oplossingen woonhuis

  Akoestische oplossingen woonhuis

  Akoestisch woongenot

  Thuis kom je tot rust. Zeker wanneer de akoestiek in jouw woonkamer of keuken prettig is. Daarvoor heeft Akovision verschillende oplossingen. Van designlampen tot akoestisch behang of een designmuur met geluidsabsorberende eigenschappen. Perfect passend bij jouw interieurontwerp en helemaal in jouw stijl en smaak uitgevoerd.

 • Akoestische oplossingen voor de sporthal

  Bij een sporthal denk je aan de euforie van het winnen. Aan piepende schoenen. Aan juichend publiek. Maar ook aan galm. Met de akoestische oplossingen van Akovision behoort dat laatste tot het verleden. En wordt de sporthal een plek waar je de coach eindelijk eens kunt verstaan.

 • Akoestische oplossingen hospitality en horeca

  Een avondje uit moet gezellig zijn. Genieten en bijpraten in een ruimte waarin je je prettig kunt voelen. Slechte akoestiek kan een bezoek aan een restaurant of café een negatieve lading geven. Met een maatwerk designoplossing van Akovision wordt elke horecagelegenheid een fijne plaats, waar gasten graag komen.

 • Akoestische oplossingen onderwijs

  Het overdragen van informatie. Dáár draait het om bij onderwijs. Als door slechte akoestiek de informatie de achterste rijen van het lokaal of de collegezaal niet bereikt, is dat dus een probleem. Gelukkig biedt Akovision akoestische designoplossingen op maat. Zo blijft iedereen bij de les.

 • Akoestische oplossingen cultureel erfgoed

  Veel kerken, kapellen of fabriekshallen krijgen een nieuwe bestemming – vaak als horecagelegenheid of ontmoetingscentrum. Maar de akoestiek laat vaak te wensen over voor de nieuwe functie. Akovision biedt innovatieve oplossingen die ervoor zorgen dat de galm van weleer wordt vervangen door rustig geluid in een prettige omgeving.

 • Akoestische oplossingen in de zorg

  Akoestische oplossingen in de zorg

  Welzijn voor oog en oor

  Om beter te worden, heb je rust nodig. En om als medisch professional goed te kunnen werken trouwens ook. Daarom biedt Akovision akoestische oplossingen die zorgen voor stilte, rust en privacy in ziekenhuizen, zorginstellingen en praktijkruimtes.

 • Akoestische oplossingen cultuur

  Akoestische oplossingen cultuur

  Akoestiek voor alle zintuigen

  Kunst wil je in alle rust kunnen bekijken. Maar hoge tentoonstellingsruimtes, of musea in oud industrieel erfgoed, hebben van nature niet de beste akoestiek. Akovision lost dit op, met uniek akoestisch design dat eigenlijk zélf een plekje in het museum verdient.

 • Akoestische oplossingen muziek

  Niets kan een muziekbeleving zo omhoogtillen als een goede akoestiek. Andersom is een slechte akoestiek funest voor elke artiest. Daarom realiseert Akovision in jouw studio, repetitieruimte of auditorium innovatieve akoestische oplossingen die zorgen voor het beste geluid. Want jouw muziek verdient het allerbeste.

Wilt u meer over ons weten?
Kom direct in contact