Projectinrichters, designers,
en binnenhuisarchitecten

Bij het ontwerpen van een gebouw of ruimte draait alles om de sfeer. De beleving. De look & feel. Maar één ding wordt vaak over het hoofd gezien: het geluid. Daardoor blijkt pas na oplevering dat de geluidsbeleving in een ruimte niet prettig is. Zonde. Want juist door geluid al in de designfase een plaats te geven, creëer je gebouwen, kantoren, restaurants of woningen die perfect in balans zijn. Voor álle zintuigen.

Samenwerking

Samenwerking

Geluid verdient een plaats in jouw ontwerp. Laat ons daarom al in een vroeg stadium van een project aansluiten, zodat we jouw design kunnen aanvullen met een geluidsconcept dat zorgt voor een mooie, fijne ruimte en een tevreden opdrachtgever. Lees meer over de mogelijkheden van een samenwerking of bekijk enkele van onze projecten en ontdek wat onze creativiteit kan doen.

Samenwerking

Impact Acoustic

Akovision creëert unieke akoestische designoplossingen. Daarvoor is alleen het beste materiaal goed genoeg. Om tot excellente resultaten te komen, zijn we de Nederlandse businesspartner van Impact Acoustic. De pet-viltpanelen van dit innovatieve bedrijf vormen in veel gevallen de basis van onze maatwerkoplossingen. Maar Impact Acoustic biedt ook ready-made producten, die Akovision als enige agent in Nederland kan aanbieden.

Materialen en exclusieve producten
Benieuwd naar de materialen en exclusieve producten van Impact Acoustic?

Sample box aanvragen

Benieuwd naar de producten waar we mee werken? 
Vraag nu gratis onze sample box aan en ontvang stalen van de kleuren en materialen van onze producten! 

Uniek akoestisch ontwerp

Uniek akoestisch ontwerp

Wilt u een uniek ontwerp om uw akoestische probleem op te lossen met een custom made design? We bespreken graag samen met u de mogelijkheden!