Genezen?
Of liever voorkomen?

Akoestische problemen in een ruimte kunnen veel oorzaken hebben. Maar vaak hebben ze te maken met de hoogte of het oppervlak van een ruimte. En ook het materiaalgebruik speelt mee. Zeker omdat er bij interieurdesign vaak gebruik wordt gemaakt van harde materialen voor vloeren, wanden en plafonds. Makkelijker schoon te houden, zeker. Maar Akoestische verlichting wordt snel een pilaar van een gelukkige en gezonde plek vaak funest voor de akoestiek. Zeker een combinatie van harde materialen en een hoog plafond zorgt voor galm. Dat kan de verstaanbaarheid in een ruimte tot wel 70% verminderen!

Ontwerp

Gelukkig zijn er oplossingen. Maar beter nog is het om al bij het ontwerpen van een gebouw – of het interieurdesign bij een herbestemming of verbouwing – rekening te houden met de akoestiek. Waarom? In dit filmpje wordt het haarfijn uitgelegd.

Get connected!

Geluid verdient een plaats in jouw ontwerp. Laat ons daarom al in een vroeg stadium van een project aansluiten, zodat we jouw design kunnen aanvullen met een geluidsontwerp dat zorgt voor een mooie, fijne ruimte en een tevreden opdrachtgever. Meer weten? Neem contact op of bekijk enkele van onze projecten en ontdek wat onze creativiteit kan doen.
 

Carmel

Carmel

Prettig geluid in restaurant