Akoestische panelen.
haarscherp in uw eigen huisstijl

Akoestische kantooroplossing

Akoestische panelen met een haarscherpe print op textiel zijn de ideale oplossing wanneer u wanddecoratie en het verbeteren van de akoestiek wilt combineren. Bij akoestische panelen worden uw foto's in full-colour op sterke doeken geprint, leverbaar in elk gewenst formaat zonder naden.Het zijn akoestische dempende schilderijen in de vorm van een fotodoek.

Ontdek onze variatie

Advies aanvragen
Esthetische functionaliteit

Esthetische functionaliteit

Door onze ervaring in het werken met akoestiek, ontwerpers en eindgebruikers realiseerden we ons dat het vanwege de complexe aard van akoestische metingen en het begrip van de resulterende waarden moeilijk was voor klanten om weloverwogende beslissingen te nemen. Onze reactie- de Akovision Studio. We hebben drie onafhankelijk geteste kamers gecreeërd om u geluidsisolatie en -absorptie te laten ervaren bij optredens op instap-, midden- en hoog niveau. Door een gekalibreerde spraaktrack in een kantoor te spelen, kunnen bezoekers zelf beleven hoe het werkt. 

Onze projecten

Bij Akovision geloven we in de kracht van design. We verkopen geen geluidisolatie per strekkende meter, maar gaan samen met onze klanten een creatief proces aan, waarbij de beleving van de ruimte voorop staat.

Alle projecten
Carmel

Carmel

Prettig geluid in restaurant

NIVU

NIVU

Vergaderen zonder galm

Wilt u meer weten over roomdividers?

Vertel ons wat uw
kantoor nodig heeft