Akoestiek verbeteren?

Het verbeteren van akoestiek heeft vele voordelen. Denk hierbij aan betere focus, minder afleiding en een lager stressniveau. Bij Akovision werken we met design akoestiek op maat. We kijken naar de wensen van de opdrachtgever en de sfeer en stijl van de ruimte. In ons eigen design- en ontwerpstudio gaan we aan de slag om voor jou een passende oplossing te realiseren. Lees hier meer over hoe wij de akoestiek voor jou kunnen verbeteren.

Waarom is een akoestiek verbetering belangrijk?

Waarom is een akoestiek verbetering belangrijk?

Een goede akoestiek geeft in veel opzichten een toegevoegde waarde. Geluidsproblemen vind je terug in verschillende soorten ruimtes: ziekenhuizen, scholen, werkplekken of restaurants. Voor iedere ruimte is er een ander soort geluidsoplossing van toepassing. We hebben de drie hoofdredenen waarom een goede akoestiek zo belangrijk is op een rijtje gezet:

  1. Zorgt voor meer focus, minder afleiding en een lager stressniveau. Dit leidt in een werkomgeving tot hogere productiviteit en een lager ziekteverzuim.
  2. Verbeterd het concentratieniveau en de prestaties. Dat is met name gunstig in een werk- en schoolomgeving. Ook leerkrachten hoeven hierdoor minder hard te praten en raken minder snel moe of uitgeput.
  3. Geeft meer rust, vooral in horecagelegenheden als restaurants is dit een belangrijk aspect. Dit laat de klant op het gemak eten en gesprekken voeren zonder een storende nagalm of echo.
Hoe kunnen we de akoestiek in een ruimte verbeteren?

Hoe kunnen we de akoestiek in een ruimte verbeteren?

Er zijn diverse oplossingen om de akoestiek in een ruimte te verbeteren. Iedere ruimte is uniek en hierdoor zullen de oplossingen verschillen per ruimte. Bij Akovision bieden we je graag maatwerk oplossingen aan voor een goede akoestiek. Door middel van het toevoegen van akoestische verlichting, akoestische wanddesigns of akoestische plafonds zorgen wij ervoor dat de akoestiek in een ruimte wordt verbeterd.

Akovision is gespecialiseerd in design akoestiek op maat

Akovision is gespecialiseerd in design akoestiek op maat

Door bovenstaande oplossingen toe te passen zul je direct al merken dat de akoestiek beter wordt. De nagalm wordt minder. Bij Akovision helpen we je graag om jouw uitdaging op een professionele manier op te lossen, met een hoogwaardig design. Akoestische oplossingen kan op een effectieve manier worden verwerkt in de stijl en sfeer van de ruimte. Wij beschikken over tal van materialen en technieken, die ieder hun eigen unieke eigenschappen hebben. We komen bij je langs om de ruimte te beluisteren en de sfeer en stijl te bekijken. Aan de hand hiervan zullen we een passend akoestisch design op maat aanleveren.

Wil je graag de akoestiek verbeteren? Neem contact met ons op en wij helpen je graag!

Wil je graag de akoestiek verbeteren? Neem contact met ons op en wij helpen je graag!

Bij Akovision kijken we graag samen naar de verbetering van de akoestiek. Hierbij staan jouw wensen voorop! We zijn gespecialiseerd in creatieve en innovatieve maatwerk oplossingen. We hebben een eigen design- en ontwerpstudio waar we dé oplossing voor de akoestiek van jouw ruimte realiseren. Wil je graag de akoestiek verbeteren? Neem contact op met onze akoestisch adviseur en laat je informeren!

Wij helpen je graag met een akoestisch advies

Wij helpen je graag met een akoestisch advies