Vaste akoestische boxen in vijf formaten

In ieder bedrijf hebben mensen wel eens behoefte aan een stiltewerkplek. Een plaats om ongestoord te kunnen bellen. Muziek te kunnen maken. Of geconcentreerd aan een document te werken. Herkenbaar? Bij Akovision maken we het jouw organisatie gemakkelijk. We hebben namelijk onze eigen akoestische boxen ontworpen in vier verschillende formaten. Zo weet je zeker dat je een akoestische box hebt die precies aan jouw eisen voldoet, zónder dat daar een ingewikkeld en langdurig ontwerptraject aan vooraf gaat. Dat proces hebben wij namelijk al voor jou doorlopen. Het enige dat jij hoeft te doen, is de akoestische box van jouw voorkeur selecteren en je favoriete kleur kiezen. Wij doen de rest! 

Vaste akoestische boxen in vijf formaten

Eigenschappen akoestische boxen

De AkoBox is voorzien van akoestische panelen en isolerend glas aan de binnenzijde, gecombineerd met een aangename ventilatie, ledverlichting en stroomvoorziening. Het is een prettige, comfortabele plek om in te verblijven én in te werken.  

Formaten

Formaten

Chatpot 185
De kleinste ruimte-in-ruimte akoestische box is de AkoBox maat S. Ideaal als telefoonruimte op kantoor of om, zittend op een krukje, te zingen of muziek te maken. De box is 2.200 mm. hoog, 1.000 mm. breed en 935 mm. diep.  

Chatpod 240
Deze akoestische box biedt ruimte om staand of zitten te telefoneren of te werken. De box is 2.200 mm. hoog, 1.250 mm. breed en 935 mm diep. 

Chatpod 350
In de AkoBox maat L kan een volwaardige werkplek worden geplaatst. Ideaal als ‘aanlandplek’ in een flexkantoor of als concentratiewerkplek in een kantoortuin. Deze box is 2.300 mm. hoog, 2.000 mm. breed en 935 diep. 

Chatpod 700
Deze akoestische box biedt ruimte aan maar liefst twee personen en is daarmee een ideale overlegruimte. De box is 2.200 mm. hoog, 2.000 mm. breed en 1.825 diep. 

Chatpod 1050
Deze akoestische box biedt ruimte aan maar liefst twee personen en is daarmee een ideale overlegruimte. De box is 2.200 mm. hoog, 2.000 mm. breed en 2.725 diep. 

Meer weten over geluidsdichte boxen?

Wil jij ook een akoestische box? Neem contact op met Akovision en wij laten je zien én horen hoe een samenspel tussen techniek, design en akoestiek de beleving een ruimte aangenamer kunnen maken.