Akoestische roomdividers in frame met visual

Je favoriete schilderij. Een foto van de producten die je bedrijf produceert. Of misschien gewoon een mooi grafisch patroon. Als jij het mooi vindt, kunnen wij het verwerken in een akoestische roomdivider. Onze zorgvuldig geselecteerde partner kan elke afbeelding afdrukken voor gebruik op akoestische roomdividers. De beeldkwaliteit is haarscherp en de geluidsdempende kwaliteiten zijn onovertroffen.

Akoestische roomdividers in frame met visual

Full color print op akoestische roomdivider

Bij het kiezen van je afbeelding is jouw verbeelding de enige grens. Je kunt elke afbeelding die jij kiest, verwerken in een full color print op akoestisch materiaal. Anders dan bij een ‘normale’ afdruk zorgt het materiaal waarop de visual wordt afgedrukt op een slimme manier voor absorptie van het geluid. Daardoor wordt galm in een ruimte merkbaar minder. Bij Akovision werken we hiervoor samen met partners die niet alleen gespecialiseerd zijn in het afdrukken van full color prints, maar ook in het verwerken daarvan in een roomdivider in een frame. Daardoor is de roomdivider eenvoudig te (ver)plaatsen. Wij komen graag bij je langs om je te adviseren over de juiste akoestische roomdivider om de perfecte akoestiek in jouw woning, kantoor of bedrijfsruimte te creëren. 
 

Meer weten over akoestische roomdividers met visual?

Meer weten over akoestische roomdividers met visual?

Wil jij ook een unieke akoestische roomdivider met jouw zelfgekozen visual op maat? Neem contact op met Akovision en wij laten je zien én horen hoe een samenspel tussen techniek, design en akoestiek de beleving een ruimte aangenamer kunnen maken. 

Meer weten over akoestische roomdividers met visual?