Akoestische bureauschermen

Een écht uniek bureauscherm met bijvoorbeeld je bedrijfslogo erin gelaserd, dat tegelijkertijd zorgt voor een prettigere akoestische beleving van de ruimte? Ontdek de pet bureauschermen van Akovision. We ontwerpen jouw bureauscherm zoals jij dit wenst. Er zijn tientallen kleuren om uit te kiezen en we kunnen het materiaal op verschillende manieren bewerken. Zo wordt jouw kantoor geen dertien-in-een-dozijn, maar een ruimte waar in het prettig vertoeven is. Zowel akoestisch als visueel.

Akoestische bureauschermen

Akoestisch bureauscherm 100% recyclebaar pet-materiaal

Rustig kunnen werken komt de productiviteit ten goede. Maar in een drukke kantoortuin kan het geluid van telefonerende collega’s of de galm van een grote ruimte de concentratie in de weg staan. Bovendien is het voor veel mensen prettig om zich af te kunnen zonderen binnen de werkruimte. Daarvoor is een akoestisch bureauscherm als roomdivider een perfecte manier om de open sfeer van de ruimte te houden, maar tegelijkertijd de privacy en de rust te krijgen die je nodig hebt. 

Een bureauscherm moet dus functioneel zijn. Maar het oog wil ook wat. Wil je rustige bureauscherm gebruiken of juist een unieke uitstraling creëren? Dan kan Akovision jou voorzien van bureauschermen van duurzaam pet. Dit materiaal heeft niet alleen uitstekende geluidsabsorberende kwaliteiten, maar is in verschillende diktes verkrijgbaar. 

Bewerking akoestisch bureaupaneel pet-vilt

Bewerking akoestisch bureaupaneel pet-vilt

Omdat pet-vilt in diverse diktes en tientallen kleuren beschikbaar is, kunnen we voor jou een uniek akoestisch bureaupaneel samenstellen. Zeker wanneer je weet dat we de know-how en ervaring hebben om niet alleen met diktes en kleuren, maar ook met bewerkingstechnieken te variëren. Met bijvoorbeeld 3D-technieken, perforaties of lasersnijden kunnen we het bureaupaneel de uitstraling geven die bij jouw bedrijf en interieurdesign past. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van jouw huisstijlkleuren – of zelfs door je logo erin te verwerken. We komen daarom altijd bij jou ter plekke om akoestische metingen uit te voeren én de designwensen door te spreken. Zo komen we tot een ontwerp dat perfect past bij de ruimte waarin de bureaupanelen staan.

Bewerking akoestisch bureaupaneel pet-vilt

Meer weten over akoestische pet bureaupanelen?

Wil jij ook een uniek akoestisch pet-vilt bureaupaneel op maat? Neem contact op met Akovision en wij laten je zien én horen hoe een samenspel tussen techniek, design en akoestiek de beleving een ruimte aangenamer kunnen maken.