Akoestische oplossingen woonhuis

Akoestisch woongenot

Thuis kom je tot rust. Zeker wanneer de akoestiek in jouw woonkamer of keuken prettig is. Daarvoor heeft Akovision verschillende oplossingen. Van designlampen tot akoestisch behang of een designmuur met geluidsabsorberende eigenschappen. Perfect passend bij jouw interieurontwerp en helemaal in jouw stijl en smaak uitgevoerd.

Akoestische oplossingen woonhuis
Akoestische oplossingen woonhuis

Akoestisch wandpaneel fullcolour print

Een wandpaneel met jouw favoriete foto, kunstwerk of grafisch patroon erop gedrukt, dat ook nog eens een geluidsabsorberende werking heeft? Met een fullcolour akoestisch wandpaneel heb je een blikvanger in je woonkamer, hal of keuken en los je meteen jouw geluidsprobleem op!
 

Akoestische producten in huis

Akoestische producten in huis

Een wandpaneel is niet de enige oplossing om het geluid in jouw woning aangenamer te maken. Je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een designlamp die het geluid dempt. Of voor een lattenwand met akoestisch materiaal. Daarmee voorzie je jouw woning van een designelement, terwijl je tegelijkertijd de akoestiek een stuk aangenamer maakt. Wij komen graag bij jou thuis langs om een akoestische meting te doen, zodat je weet waar het geluidsprobleem ontstaat – en ontdekt hoe je het, met een designoplossing van Akovision, op een mooie én effectieve manier kunt oplossen.

Akoestische producten in huis

Ben je op zoek naar akoestisch advies?

Wil je weten wat Akovision kan doen om de akoestiek op jouw kantoor te verbeteren? Maak snel een afspraak voor een akoestische meting, zodat we jou kunnen voorzien van een advies op maat en een oplossing die een lust is voor het oog én oor.