Akoestische oplossingen voor kantoor

Op kantoor wil jij je kunnen concentreren. Een telefoongesprek kunnen voeren, zonder dat je collega’s kunnen meeluisteren. Overleggen in een ruimte met een prettige sfeer. Goede akoestiek is daarbij onontbeerlijk. Akovision creëert innovatieve oplossingen op maat, die perfect passen in de sfeer, stijl en het ontwerp van jouw kantoor.

Akoestische oplossingen voor kantoor
Akoestische oplossingen voor kantoor

Akoestische room dividers kantoor

Op je werkplek moet je je kunnen concentreren op wat je doet. Teveel geluid, galm of geroezemoes doet daar geen goed aan. Bovendien is de privacy van bijvoorbeeld telefoongesprekken daarmee niet gewaarborgd.
Met de akoestische room dividers van Akovision sla je twee vliegen in één klap: ze zorgen ervoor dat mensen in een grote kantooruimte niet continu worden afgeleid door langslopende mensen, én ze absorberen het geluid zodat de concentratie wordt verbeterd. 


 


 

Akoestische werkplek

Akoestische werkplek

Een akoestische werkplek, zoals een modulair opgebouwde akoestische box, is een ruimte in de ruimte en zorgt voor een oase van rust in jouw kantoor. Bellen, een bespreking, in alle stilte een document uitwerken: het kan allemaal in een akoestische werkplek die geluid buitensluit én binnen houdt!

Akoestische werkplek
Betere akoestiek op kantoor

Betere akoestiek op kantoor

Room dividers zijn niet de enige oplossing om de akoestiek in een kantoorruimte te verbeteren. Om te bepalen wat voor jouw kantoor de beste oplossing is, komen we graag bij jou langs voor akoestische metingen. Daarbij bespreken we hoe we met ons design maatwerk een akoestische oplossing kunnen ontwikkelen die niet alleen het geluidsprobleem oplost, maar ook past in het ontwerp en de sfeer van jouw kantoor.

Ben je op zoek naar akoestisch advies?

Wil je weten wat Akovision kan doen om de akoestiek op jouw kantoor te verbeteren? Maak snel een afspraak voor een akoestische meting, zodat we jou kunnen voorzien van een advies op maat en een oplossing die een lust is voor het oog én oor.