Akoestische oplossingen onderwijs

Blijf bij de les

Het overdragen van informatie. Dáár draait het om bij onderwijs. Als door slechte akoestiek de informatie de achterste rijen van het lokaal of de collegezaal niet bereikt, is dat dus een probleem. Gelukkig biedt Akovision akoestische designoplossingen op maat. Zo blijft iedereen bij de les.

Akoestische oplossingen onderwijs
Akoestische oplossingen onderwijs

Akoestische oplossingen klaslokaal

De overdracht van kennis is alleen optimaal wanneer leerlingen de leraar kunnen verstaan – en andersom natuurlijk. Daarom komt Akovision graag langs om advies uit te brengen over de klaslokalen van jouw school. Op basis daarvan komen we met een oplossing die effectief is én tegen een stootje kan. Bijvoorbeeld akoestische wandpanelen, al dan niet bedrukt, of akoestische plafondpanelen. 
 

Akoestische oplossingen aula

Akoestische oplossingen aula

Ook de aula is een plek waar veel geluid en galm aanwezig zijn. Vaak komt dat doordat er veel harde materialen zijn gebruikt. Bij Akovision kunnen we jouw aula voorzien van geluidsabsorberende objecten aan de muur, aan het plafond of elders in de ruimte die niet alleen de akoestiek verbeteren, maar ook perfect in de sfeer en stijl van de school passen.

Akoestische oplossingen aula
Akoestische oplossing gymzaal

Akoestische oplossing gymzaal

In een gymzaal op school is altijd veel geluid en galm. Ook voor het oplossen van deze geluidsproblemen kun je terecht bij Akovision. Daarbij leveren we maatwerk. We komen ter plaatse om akoestische metingen te doen en de situatie te bekijken. Op basis daarvan maken we een ontwerp voor een akoestische oplossing op maat voor de gymzaal in jouw schoolgebouw.

Ben je op zoek naar akoestisch advies?

Wil je weten wat Akovision kan doen om de akoestiek op jouw kantoor te verbeteren? Maak snel een afspraak voor een akoestische meting, zodat we jou kunnen voorzien van een advies op maat en een oplossing die een lust is voor het oog én oor.

Onze projecten