Akoestische oplossingen muziek

Elke noot is raak

Niets kan een muziekbeleving zo omhoogtillen als een goede akoestiek. Andersom is een slechte akoestiek funest voor elke artiest. Daarom realiseert Akovision in jouw studio, repetitieruimte of auditorium innovatieve akoestische oplossingen die zorgen voor het beste geluid. Want jouw muziek verdient het allerbeste.

Akoestische oplossingen muziek
Akoestische oplossingen muziek

Akoestiek concertzaal

Een concertzaal moet de best mogelijke akoestiek hebben. Of het nu een grote hal is of een intieme ruimte voor kamermuziek. Vertrouw daarbij op de akoestische design oplossingen van Akovision. Wij leveren maatwerk, waarbij functionaliteit en design samengaan. Daarvoor voeren we ter plaatse niet alleen akoestische metingen uit, maar zorgen we er ook voor dat de oplossing perfect past binnen de sfeer en stijl van de ruimte. 
 

Akoestische cabine

Akoestische cabine

Perfecte, loepzuivere opnames maken. Een podcast of luisterboek inspreken zonder geluid van buitenaf. Of juist naar hartenlust muziek maken zonder boze buren. Met een akoestische cabine van Akovision wordt het mogelijk. Deze cabines zijn er in vier standaardmaten en in diverse kleuren, en kunnen in zowel woonhuizen als geluidsstudio’s gemonteerd worden. Ze houden geluid van buiten tegen; en zorgen er tegelijker voor dat de omgeving geen last heeft van de muziek die binnen de cabine gemaakt wordt.

Akoestische cabine

Ben je op zoek naar akoestisch advies?

Wil je weten wat Akovision kan doen om de akoestiek op jouw kantoor te verbeteren? Maak snel een afspraak voor een akoestische meting, zodat we jou kunnen voorzien van een advies op maat en een oplossing die een lust is voor het oog én oor.