Akoestische oplossingen in de zorg

Welzijn voor oog en oor

Bewezen is de werkefficiëntie van het zorgpersoneel en een snellere genezing bij patiënten in goede en gezonde geluidsomgevingen. Daarom biedt Akovision akoestische oplossingen die zorgen voor stilte, rust en privacy in ziekenhuizen, zorginstellingen en praktijkruimtes.

Akoestische oplossingen in de zorg
Akoestische oplossingen in de zorg

Akoestische oplossingen praktijkruimte

Of het nu een tandartspraktijk is, een fysiotherapiepraktijk of een huisartsenpost: privacy is belangrijk, zeker in een zorgomgeving. Bovendien is het voor patiënten en bezoekers prettig als ze in een rustige omgeving op hun behandeling kunnen wachten of deze kunnen ondergaan. Akovision kan u daarbij helpen door een akoestische meting ter plaatste uit te voeren en samen met u of uw binnenhuisarchitect een designoplossing op maat te ontwerpen, die niet alleen mooi is, maar ook galm en andere geluidsproblemen kan verminderen. 
 

Akoestische oplossing zorginstelling

Akoestische oplossing zorginstelling

In zorginstellingen is rust belangrijk. Zeker als het gaat om doelgroepen voor wie prikkels al snel te veel zijn, zoals ouderen. Daarom creëert Akovision akoestische oplossingen voor zorginstellingen die ervoor zorgen dat galm, geroezemoes en ander geluid zo min mogelijk wordt overgebracht en de verstaanbaarheid tijdens gesprekken wordt vergroot. Dat doen we zowel in (groeps)woningen als in recreatieruimtes en restaurants. Onze akoestische oplossingen zijn niet alleen effectief, maar passen ook visueel perfect in de ruimte waarin ze worden ingezet.

Akoestische oplossing zorginstelling

Ben je op zoek naar akoestisch advies?

Wil je weten wat Akovision kan doen om de akoestiek op jouw kantoor te verbeteren? Maak snel een afspraak voor een akoestische meting, zodat we jou kunnen voorzien van een advies op maat en een oplossing die een lust is voor het oog én oor.