Akoestische oplossingen hospitality en horeca

Genieten zonder geroezemoes

Een avondje uit moet gezellig zijn. Genieten en bijpraten in een ruimte waarin je je prettig kunt voelen. Slechte akoestiek kan een bezoek aan een restaurant of café een negatieve lading geven. Met een maatwerk designoplossing van Akovision wordt elke horecagelegenheid een fijne plaats, waar gasten graag komen.

Akoestische oplossingen hospitality en horeca
Akoestische oplossingen hospitality en horeca

Akoestische wandpanelen

Een slimme oplossing is het inzetten van akoestische wandpanelen. Die kunnen we met diverse technieken bewerken zodat ze perfect passen in de sfeer en stijl die jouw horecapand moet uitstralen. Tegelijkertijd maken ze van jouw horecapand een prettige plaats om te verblijven, omdat galm sterk wordt verminderd en mensen elkaar goed kunnen verstaan. 
 

Akoestische plafondpanelen horeca

Akoestische plafondpanelen horeca

Ook aan het plafond kunnen we akoestische oplossingen aanbrengen die zorgen voor een betere akoestiek én esthetiek. Bijvoorbeeld door akoestische baffles in te zetten, of plafondpanelen op maat te maken voor jouw bedrijf. Dat doen we altijd op basis van een akoestische meting, zodat we kunnen bepalen wat jouw geluidsprobleem veroorzaakt – en wat de ideale oplossing is.

Akoestische plafondpanelen horeca

Ben je op zoek naar akoestisch advies?

Wil je weten wat Akovision kan doen om de akoestiek op jouw kantoor te verbeteren? Maak snel een afspraak voor een akoestische meting, zodat we jou kunnen voorzien van een advies op maat en een oplossing die een lust is voor het oog én oor.

Onze projecten