Akoestische oplossingen cultuur

Akoestiek voor alle zintuigen

Kunst wil je in alle rust kunnen bekijken. Maar hoge tentoonstellingsruimtes, of musea in oud industrieel erfgoed, hebben van nature niet de beste akoestiek. Akovision lost dit op, met uniek akoestisch design dat eigenlijk zélf een plekje in het museum verdient.

Akoestische oplossingen cultuur
Akoestische oplossingen cultuur

Akoestiek verbeteren museum

In een museum moeten bezoekers in alle rust kunnen genieten van de kunst die er te zien is. Veel musea en galeries zijn echter gevestigd in hoge, open ruimtes, waarin een goede akoestiek niet vanzelfsprekend is. Maar zeker in een museum is het belangrijk dat een eventuele akoestische oplossing past binnen het interieurconcept en het design van het museum. Precies dat biedt Akovision: effectieve akoestische oplossingen die passen binnen de sfeer van de ruimte. 
 

Maatwerk akoestiek cultuur

Maatwerk akoestiek cultuur

Akovision biedt maatwerk. Dat betekent dat we niet alleen bij je langskomen om de akoestische metingen te doen, maar ook om met jou of je interieurarchitect in gesprek te gaan over hoe we de akoestische oplossing het beste kunnen integreren in jouw museum of galerie. Moet het een functionele eyecatcher worden? Of juist zo onopvallend mogelijk worden gemaakt? Op basis van jouw wensen maken wij een ontwerp en tenslotte een oplossing die zowel visueel als functioneel perfect is.

Maatwerk akoestiek cultuur

Ben je op zoek naar akoestisch advies?

Wil je weten wat Akovision kan doen om de akoestiek op jouw kantoor te verbeteren? Maak snel een afspraak voor een akoestische meting, zodat we jou kunnen voorzien van een advies op maat en een oplossing die een lust is voor het oog én oor.

Onze projecten