Akoestische oplossingen cultureel erfgoed

Akoestische herbestemming

Veel kerken, kapellen of fabriekshallen krijgen een nieuwe bestemming – vaak als horecagelegenheid of ontmoetingscentrum. Maar de akoestiek laat vaak te wensen over voor de nieuwe functie. Akovision biedt innovatieve oplossingen die ervoor zorgen dat de galm van weleer wordt vervangen door rustig geluid in een prettige omgeving.

Akoestische oplossingen cultureel erfgoed
Akoestische oplossingen cultureel erfgoed

Betere akoestiek in kerk

Of een kerk nu nog in gebruik is als gebedshuis, of een andere bestemming heeft gekregen: het is belangrijk dat de bezoekers – of dat nu kerkgangers zijn of congresbezoekers – elkaar goed kunnen verstaan, dat er niet teveel galm is en dat de sprekers ook goed verstaanbaar zijn. Bij Akovision kunnen we op basis van geluidsmetingen zorgen voor een betere akoestiek in kerkgebouwen. Bijvoorbeeld door akoestische design wandpanelen of plafondpanelen. 
 

Ben je op zoek naar akoestisch advies?

Wil je weten wat Akovision kan doen om de akoestiek op jouw kantoor te verbeteren? Maak snel een afspraak voor een akoestische meting, zodat we jou kunnen voorzien van een advies op maat en een oplossing die een lust is voor het oog én oor.