Akoestische baffles voor plafond

Soms mag een akoestische oplossing best in het oog springen. Maar áls je dan gaat voor een eyecatcher, dan moet het ook écht bijzonder zijn. Daarom kan Akovision akoestische baffles op maat ontwerpen. We komen langs in jouw pand, meten de geluidswaarden, gaan met jou in gesprek over de uitstraling en het design dat jij wilt en maken een oplossing die daar perfect bij past. Zo gaan vorm en functie hand in hand.

Akoestische baffles voor plafond

Waarom akoestische baffles aan het plafond?

Om de nagalmtijd in een ruimte te beperken, zijn baffles een veelgebruikte en handige oplossing. Zeker omdat het plafond vaak een plaats is waar geluid weerkaatst, is het heel effectief om juist daar geluidsabsorberende baffles te plaatsen: het materiaal zorgt ervoor dat het geluid wordt gedempt, waardoor de ruimte prettiger is om in te verblijven.

Akoestische baffles

Akoestische baffles

Akoestische baffles zijn een mooie, maar ook functionele manier om galm en andere geluidsproblemen op te lossen. Akovision kan je voorzien van baffles in een brede range aan vormen kleuren, maar we kunnen ze ook op maat voor jouw ruimte ontwerpen. Je kunt ze bijvoorbeeld laten aansluiten bij de vormen en kleuren van jouw huisstijl, in de exacte formaten die jij wenst. Zo past het design precies bij jouw interieur en de ruimte. 

Akoestische baffles

Meer weten over akoestische baffles?

Wil jij ook een unieke creatie met akoestische baffles aan het plafond? Neem contact op met Akovision en wij laten je zien én horen hoe een samenspel tussen techniek, design en akoestiek de beleving in een ruimte aangenamer kan maken.