Sound of
collaboration

Geluid verdient een plaats in jouw ontwerp. Laat ons daarom al in een vroeg stadium van een project aansluiten, zodat we jouw design kunnen aanvullen met een geluidsconcept dat zorgt voor een mooie, fijne ruimte en een tevreden opdrachtgever.

Sound incorporated

Sound incorporated

Onze oplossingen voor geluidsbeheersing zijn functioneel. Maar ook mooi, júist mooi. Zeker wanneer je ze vanaf stap 1 incorporeert in het interieurontwerp van een ruimte. Onze creativiteit en designervaring, gecombineerd met technische kennis, zorgen ervoor dat jouw interieurontwerp naar een hoger plan wordt getild. Akoestiek wordt een integraal onderdeel van een prettige ruimte om in te verblijven, in plaats van een probleem dat moet worden opgelost. Perfect verwerkt in een concept dat past bij de sfeer en de beleving die jij probeert te bereiken in jouw ontwerp.

Sound incorporated
The sound of success

The sound of success

Akoestisch design is overal toepasbaar. En dus zijn onze oplossingen al op veel plaatsen te vinden. Hieronder zie je een paar projecten waar wij - en onze wereldwijde partners - onze design mogelijkheden tentoonstellen. Ontdek hoe veelzijdig Akovision is en laat je inspireren.

Sample box aanvragen

Wij helpen je graag bij het invullen van jou project. Vraag nu gratis onze sample box aan en ontvang stalen van de kleuren en materialen van onze producten! 

Wil je meer weten over roomdividers?

Wilt u meer weten over
de mogelijkheden?