AkoLight

Een plafondlamp die niet alleen een lust voor het oog is, maar ook een oorstrelend, geluiddempend effect heeft: dát zijn de lampen van AkoLight. Ze tillen elke ruimte waarin ze worden gehangen naar een hoger plan. Niet alleen visueel, maar ook akoestisch.

Designlampen voor betere akoestiek

Designlampen voor betere akoestiek

Dankzij de creatieve vormgeving en de hoogwaardige uitvoering zijn de lampen van Akolight optimaal functioneel en esthetisch verantwoord. De lampen zijn verkrijgbaar in zes modellen, die op hun beurt in maximaal drie formaten én zes verschillende kleuren kunnen worden geleverd. Er is dus altijd een Akolight designlamp die past bij jouw ontwerp of (bedrijfs)interieur. Vraag onderaan de pagina de Akolight brochure aan.

Duurzaam design

De AkoLight designlampen worden gemaakt van hoogwaardig PET, dat uitzonderlijk goede geluidsabsorberende eigenschappen heeft. Dit materiaal bestaat voor 60% uit gerecyclede PET-flessen en is op zijn beurt ook weer volledig recyclebaar. Kiezen voor Akolight betekent dus kiezen voor duurzaam design. 

De AkoLight® serie kent 6 verschillende designs en is verkrijgbaar in twee of drie verschillende formaten (M, L of XL). Custom-made designs met afwijkende kleuren en formaten zijn uiteraard ook mogelijk!

Wilt u meer over ons weten?
Kom direct in contact