Geluidsbeheersing

Bij geluidsbeheersing denk je misschien meteen aan galm in een kantoortuin. Aan een drukke entreehal. Of aan het geroezemoes in restaurant. En dat zijn inderdaad allemaal plaatsen waar onze designoplossingen te vinden zijn. Maar ook thuis kunnen nagalm of andere akoestische problemen het woongenot in de weg staan. Daarom is onze creativiteit overal inzetbaar. Thuis, op het werk of op de plaatsen waar jij in je vrije tijd het liefst bent.

 • Akoestische oplossingen voor kantoor

  Op kantoor wil jij je kunnen concentreren. Een telefoongesprek kunnen voeren, zonder dat je collega’s kunnen meeluisteren. Overleggen in een ruimte met een prettige sfeer. Goede akoestiek is daarbij onontbeerlijk. Akovision creëert innovatieve oplossingen op maat, die perfect passen in de sfeer, stijl en het ontwerp van jouw kantoor.

 • Akoestische oplossingen hospitality en horeca

  Een avondje uit moet gezellig zijn. Genieten en bijpraten in een ruimte waarin je je prettig kunt voelen. Slechte akoestiek kan een bezoek aan een restaurant of café een negatieve lading geven. Met een maatwerk designoplossing van Akovision wordt elke horecagelegenheid een fijne plaats, waar gasten graag komen.

 • Akoestische oplossingen in de zorg

  Akoestische oplossingen in de zorg

  Welzijn voor oog en oor

  Bewezen is de werkefficiëntie van het zorgpersoneel en een snellere genezing bij patiënten in goede en gezonde geluidsomgevingen. Daarom biedt Akovision akoestische oplossingen die zorgen voor stilte, rust en privacy in ziekenhuizen, zorginstellingen en praktijkruimtes.

 • Akoestische oplossingen onderwijs

  Het overdragen van informatie. Dáár draait het om bij onderwijs. Als door slechte akoestiek de informatie de achterste rijen van het lokaal of de collegezaal niet bereikt, is dat dus een probleem. Gelukkig biedt Akovision akoestische designoplossingen op maat. Zo blijft iedereen bij de les.

 • Akoestische oplossingen cultureel erfgoed

  Veel kerken, kapellen of fabriekshallen krijgen een nieuwe bestemming – vaak als horecagelegenheid of ontmoetingscentrum. Maar de akoestiek laat vaak te wensen over voor de nieuwe functie. Akovision biedt innovatieve oplossingen die ervoor zorgen dat de galm van weleer wordt vervangen door rustig geluid in een prettige omgeving.

 • Akoestische oplossingen voor de sporthal

  Bij een sporthal denk je aan de euforie van het winnen. Aan piepende schoenen. Aan juichend publiek. Maar ook aan galm. Met de akoestische oplossingen van Akovision behoort dat laatste tot het verleden. En wordt de sporthal een plek waar je de coach eindelijk eens kunt verstaan.

 • Akoestische oplossingen muziek

  Niets kan een muziekbeleving zo omhoogtillen als een goede akoestiek. Andersom is een slechte akoestiek funest voor elke artiest. Daarom realiseert Akovision in jouw studio, repetitieruimte of auditorium innovatieve akoestische oplossingen die zorgen voor het beste geluid. Want jouw muziek verdient het allerbeste.

 • Akoestische oplossingen woonhuis

  Akoestische oplossingen woonhuis

  Akoestisch woongenot

  Thuis kom je tot rust. Zeker wanneer de akoestiek in jouw woonkamer of keuken prettig is. Daarvoor heeft Akovision verschillende oplossingen. Van designlampen tot akoestisch behang of een designmuur met geluidsabsorberende eigenschappen. Perfect passend bij jouw interieurontwerp en helemaal in jouw stijl en smaak uitgevoerd.

 • Akoestische oplossingen cultuur

  Akoestische oplossingen cultuur

  Akoestiek voor alle zintuigen

  Kunst wil je in alle rust kunnen bekijken. Maar hoge tentoonstellingsruimtes, of musea in oud industrieel erfgoed, hebben van nature niet de beste akoestiek. Akovision lost dit op, met uniek akoestisch design dat eigenlijk zélf een plekje in het museum verdient.

Gerelateerde projecten

Alle projecten
Carmel

Carmel

Prettig geluid in restaurant

Wij helpen je graag met jouw uitdaging

Wij helpen je graag met jouw uitdaging