Impact Acoustic

Premium Partner - official distributor

In het hart van Zwitserland worden het grootste gedeelte van onze custom-made en ready-made producten geproduceerd. Niet alleen mooie en functionele, maar ook milieuvriendelijke akoestische oplossingen. Wij zijn ervan overtuigd dat wij mensen alleen succesvol kunnen zijn als we ook zorg dragen voor het milieu. Altijd met het oog op wereldwijde trends en een focus op de eisen van de steeds veranderende architectuur- en designindustrie.

We Make An Impact.

The sound of design

We Make An Impact.

Akovision creëert unieke akoestische designoplossingen. Daarvoor is alleen het beste materiaal goed genoeg. Om tot excellente resultaten te komen, zijn we de Nederlandse distributie partner van Impact Acoustic. Dit innovatieve pet-materiaal vormen in veel gevallen de basis van onze maatwerkoplossingen. Maar Impact Acoustic biedt ook ready-made producten, die Akovision als enige agent in Nederland direct kan aanbieden.

Materialen en exclusieve producten
Ons akoestisch pet-materiaal bestaat voor 60% uit gerecyclede pet-flessen en is 100% recyclebaar. Het plaatmateriaal is verkrijgbaar in twee diktes en 28 zorgvuldig geselecteerde kleuren, gecombineerd in acht kleurfamilies. De exclusieve producten van Impact Acoustic alvast online bekijken? Bekijk via onderstaande link de product brochure.

Gratis sample box

Gratis sample box

Wij helpen je graag bij het invullen van jou project of vraag! Met deze gratis sample box ontvang je de kleurstalen en voorbeelden van bewerkingen die wij voor je kunnen realiseren. Heb je een uitgewerkt plan of ben je nog oriënterend? Stuur ons je gegevens toe met de informatie die je kwijt wilt via onderstaand formulier.

 

Upcyclen

In plaats van nieuw materiaal te gebruiken, upcyclen wij plastic flessen. Per vierkante meter afgewerkt materiaal worden 88 gerecyclede petflessen gebruikt. Ons akoestisch pet-materiaal is verkrijgbaar in twee diktes en 28 zorgvuldig geselecteerde kleuren, gecombineerd in acht kleurfamilies. 

Vraag hier gratis je PET sample box aan

Vraag hier gratis je PET sample box aan

Gerelateerde projecten

Alle projecten
Carmel

Carmel

Prettig geluid in restaurant

Uniek akoestisch ontwerp

Uniek akoestisch ontwerp

Wilt u een uniek ontwerp om uw akoestische probleem op te lossen met een custom made design? We bespreken graag samen met u de mogelijkheden!