Akoestische materialen

De beste akoestische materialen

Akovision creëert en ontwerpt unieke akoestische designoplossingen. Daarvoor is alleen het beste materiaal goed genoeg. We gebruiken verschillende materialen om te komen tot een unieke oplossing op maat. Van kurkmateriaal, pet plaatmateriaal, tot aan tal van verschillende stofferingen.

​​​​​​​De kurkoplossingen van Muratto 

​​​​​​​De kurkoplossingen van Muratto 

Muratto produceert kurkmateriaal in Portugal, daar waar de kurkeiken in boomgaarden groeien. Afhankelijk van de verwerkingswijze krijgt kurk een grove of fijnere uitstraling. Met Muratto zijn vele bewerkingen van het kurkmateriaal mogelijk.

De akoestische kurkdesigns zijn verkrijgbaar in een breed scala aan vormen, én in maar liefst 18 verschillende natuurlijke kleurtinten. Kurkmateriaal is geschikt voor diverse toepassingen en omgevingen: van kantoren en vergaderruimtes, tot restaurants en hotels. Kurk van Muratto is een duurzaam en milieuvriendelijk alternatief voor traditionele akoestische materialen. Neem contact op voor de toepassing van dit materiaal in jouw project.

We Make An Impact.

The sound of design

We Make An Impact.

Akovision creëert unieke akoestische designoplossingen. Daarvoor is alleen het beste materiaal goed genoeg. Om tot excellente resultaten te komen, zijn we de Nederlandse distributie partner van Impact Acoustic. Dit innovatieve pet-materiaal vormen in veel gevallen de basis van onze maatwerkoplossingen. Maar Impact Acoustic biedt ook ready-made producten, die Akovision als enige agent in Nederland direct kan aanbieden.

Materialen en exclusieve producten
Ons akoestisch pet-materiaal bestaat voor 60% uit gerecyclede pet-flessen en is 100% recyclebaar. Het plaatmateriaal is verkrijgbaar in twee diktes en 28 zorgvuldig geselecteerde kleuren, gecombineerd in acht kleurfamilies. De exclusieve producten van Impact Acoustic alvast online bekijken? Bekijk via onderstaande link de product brochure.

Wij helpen je graag met jouw uitdaging

Wij helpen je graag met jouw uitdaging

Wilt u meer over ons weten?
Kom direct in contact