Akoestische oplossingen voor industrie

Design voor dB’s

In productieomgevingen of laboratoria is geluid vaak een probleem. Akovision lost ’t op. Met innovatieve materialen, praktische technische toepassingen en akoestische know-how voorzien we jouw bedrijf van een akoestische oplossing op maat die niet alleen functioneel is, maar ook mooi.

Akoestische oplossingen voor industrie
Akoestische oplossingen voor industrie

Akoestische oplossing bedrijfspand

In een productiehal, laboratorium of andere bedrijfsruimte waarin door de aard van het werk machines staan die geluid maken, wordt vaak gedacht dat geluidsoverlast er nu eenmaal bij hoort. Maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Dankzij de designoplossingen van Akovision horen geluidsproblemen tot het verleden. Bijvoorbeeld door een slimme omkasting voor een machine. 
 

Akoestische werkplek in industrie

Akoestische werkplek in industrie

In een productiehal of industrieel bedrijf is het voeren van overleg, telefoongespreken houden of het uitwerken van een document vaak lastig. Met de modulair opgebouwde werkplekken van Akovision houdt u geluidsprikkels buiten, terwijl u privacygevoelige gesprekken binnen de muren van de cabine houdt. Daarmee creëert u een stille ruimte binnen de fabriekshal.

Akoestische werkplek in industrie
Betere akoestiek industrie

Betere akoestiek industrie

Geluidsdichte cabines niet de enige oplossing om de akoestiek in een bedrijfsruimte te verbeteren. Om te bepalen wat voor jouw industriële omgeving of laboratium de beste oplossing is, komen we graag bij jou langs voor akoestische metingen. Daarbij bespreken we hoe we met ons design maatwerk een akoestische oplossing kunnen ontwikkelen die niet alleen het geluidsprobleem oplost, maar ook past in het ontwerp en de sfeer van jouw bedrijf.

Ben je op zoek naar akoestisch advies?

Wil je weten wat Akovision kan doen om de akoestiek op jouw kantoor te verbeteren? Maak snel een afspraak voor een akoestische meting, zodat we jou kunnen voorzien van een advies op maat en een oplossing die een lust is voor het oog én oor.