Officieel distributeur

We Make An Impact

In het hart van Zwitserland worden het grootste gedeelte van onze custom-made en ready-made producten geproduceerd. Niet alleen mooie en functionele, maar ook milieuvriendelijke akoestische oplossingen. Wij zijn ervan overtuigd dat wij mensen alleen succesvol kunnen zijn als we ook zorg dragen voor het milieu. Altijd met het oog op wereldwijde trends en een focus op de eisen van de steeds veranderende architectuur- en designindustrie.

Impact Acoustic

Akovision creëert unieke akoestische designoplossingen. Daarvoor is alleen het beste materiaal goed genoeg. Om tot excellente resultaten te komen, zijn we de Nederlandse distributie partner van Impact Acoustic. Dit innovatieve pet-materiaal vormen in veel gevallen de basis van onze maatwerkoplossingen. Maar Impact Acoustic biedt ook ready-made producten, die Akovision als enige agent in Nederland direct kan aanbieden.

Materialen en exclusieve producten
Benieuwd naar de materialen en exclusieve producten van Impact Acoustic?

Sample box aanvragen

Benieuwd naar de producten waar we mee werken? 
Vraag nu gratis onze sample box aan en ontvang stalen van de kleuren en materialen van onze producten! 

Samenwerking

Samenwerking

Geluid verdient een plaats in jouw ontwerp. Laat ons daarom al in een vroeg stadium van een project aansluiten, zodat we jouw design kunnen aanvullen met een geluidsconcept dat zorgt voor een mooie, fijne ruimte en een tevreden opdrachtgever. Lees meer over de mogelijkheden van een samenwerking of bekijk enkele van onze projecten en ontdek wat onze creativiteit kan doen.

Samenwerking
Uniek akoestisch ontwerp

Uniek akoestisch ontwerp

Wilt u een uniek ontwerp om uw akoestische probleem op te lossen met een custom made design? We bespreken graag samen met u de mogelijkheden!